Izuzetno precizni šavovi za sve vrste tkanina.

Kvalitetan šav za svaku vrstu tkanine

Dobrodošli u svet jedinstvene Bagat Pro Step mašine za šivenje! Svojim izuzetnim kvalitetom šavova i brojnim naprednim funkcijama, ova mašina je savršen izbor za sve vaše šivaće potrebe. Ne samo da će vam pružiti precizne šavove na debelim, tankim i elastičnim tkaninama, već će vam omogućiti i slobodno rukovanje, krpljenje ili vez slobodnom rukom zahvaljujući STS transportnom sistemu sa sedam zubaca. Možete jednostavno kontrolisati transportne zupce klizačem na zadnjoj strani mašine.

Podesivost za vašu kreativnost

Uživajte u jednostavnom i praktičnom šivenju uz Bagat Pro Step mašinu. Pritisak na dugme za funkciju Položaj igle gore/dole će vam olakšati šivenje kada je potrebno okrenuti ili rotirati tkaninu. S besplatnim produžetkom, stolom za šivenje, čak i najveći projekti će biti lakši. Bez obzira na debljinu tkanine, automatski pritisak stopice, dvostepeno podizanje stopice i snažan motor će vam omogućiti lagano šivenje. Specijalan STS transportni sistem je posebno dobar za elastične i rastegljive tkanine.

Funkcionalnosti koje nadmašuju očekivanja

Raznovrsnost šavova za kreativnost.

Sa Bagat Pro Step mašinom dostupno vam je više od 300 kombinacija različitih vrsta šavova. Ovi šavovi su jasno klasifikovani na stolovima za izvlačenje ispod mašine, što olakšava pronalaženje odgovarajućeg šava. Bez obzira da li vam je potreban osnovni, ukrasni, slepi, rastegljivi ili overlock šav, ova mašina ima sve što vam je potrebno. Uz to, uključena je i stopica za overlock, što dodatno proširuje vaše mogućnosti šivenja.

Više od 300 mogućih kombinacija
Sa Bagat Pro Step mašinom imate neograničene mogućnosti šivenja sa više od 300 kombinacija različitih vrsta šavova. Od osnovnih do ukrasnih, slepih, rastezljivih i overlock šavova, ova mašina će ispuniti sve vaše kreativne potrebe.
Precizno šivenje slova i brojeva
Bagat Pro Step vam omogućava šivenje slova i brojeva u veličini uboda od 7 mm. Bez obzira da li želite da personalizujete svoje projekte ili dodati profesionalne detalje, ova mašina će vam pružiti preciznost koju vam treba.
Brzo i jednostavno korišćenje automatskih dugmadi
Sa 7 različitih vrsta automatskih šivenja dugmadi u 1 koraku, Bagat Pro Step mašina vam omogućava brzo i jednostavno šivenje dugmadi. Nema potrebe za ručnim postavljanjem dugmadi jedno po jedno - ova mašina će to sve obaviti za vas u samo jednom koraku.
Napredne funkcije za jednostavno i efikasno šivenje
Bagat Pro Step mašina opremljena je brojnim naprednim funkcijama koje čine vaše šivenje jednostavnim i efikasnim. Sa automatskim zatezanjem šavova, obrnutim šivenjem, podesivom brzinom, LED osvetljenjem radne površine i mnogim drugim funkcijama, ova mašina će zadovoljiti sve vaše potrebe i olakšati vam rad.

Specifikacije mašine za šivenje

Brand Bagat
Broj programa šivanja 300
Dimenzije 468 x 256 x 367 mm
Težina Ca. 8.0 Kg
Hvatač konca Da
Automatsko uvlačenje konca Da
Rezač konca - ručni Da
Elektronska papučica Da
Podesiva dužina uboda Da
Šivanje unazad Da
Dugmići Automatska jednostepena rupica za dugme, 7 različitih rupica
Max. brzina Ca. 1000 boda/min
Zaštita od preopterećenja Da
Pribor Držač kalema (Mali),  Držač kalema (Veliki), Kalem – 2kom., L-odvijač,

 Nožić/četka za šavove, Paket igala, Pločica od filca, Pločica sa
uzorcima šavova, Produžetak stola, S-odvijač, Stopica slepog poruba,
Stopica za izradu rupica za dugmiće, Stopica za oblačenje, Stopica za
satenski šav, Stopica za ušivanje dugmića, Stopica za zatvarač,
Višenamenska stopica, Vodilica za rubove

Snaga motora 70 W
Svetlo LED
Težina 8 kg
Dimenzije 46,8 × 25,6 × 36,7 cm
Brand

Bagat

Boja

Bela

Broj programa šivanja

300

Hvatač konca

Da

Automatsko uvlačenje konca

Da

Rezač konca - ručni

Da

Elektronska papučica

Da

Podesiva dužina uboda

Da

Šivanje unazad

Da

Dugmići

7 različitih rupica, Automatska jednostepena rupica za dugme

Max. brzina

1000 uboda/min

Zaštita od preopterećenja

Da

Pribor

Držač kalema (Mali), Držač kalema (Veliki), Kalem – 2kom., L-odvijač, Nožić/četka za šavove, Paket igala, Pločica od filca, Pločica sa uzorcima šavova, Produžetak stola, S-odvijač, Stopica slepog poruba, Stopica za izradu rupica za dugmiće, Stopica za oblačenje, Stopica za satenski šav, Stopica za ušivanje dugmića, Stopica za zatvarač, Višenamenska stopica, Vodilica za rubove

Svetlo

LED

Snaga motora

70 W

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

BAGAT PRO STEP Mašina za šivenje
Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Korišćenjem ove veb stranice prihvatate našu Politiku zaštite podataka..
Opširnije