Vaša profesionalna mašina za šivenje Bagat Overlock Pro Lock 1000.

Savršena kombinacija izdržljivosti, jednostavnost korišćenja i tišina

Kada je u pitanju izdržljivost, Bagat Pro Lock 1000 je neuporediva. Izrađena od visokokvalitetnih materijala, ova mašina će vas pratiti dugi niz godina bez gubitka performansi. Sa minimalnim vibracijama i izuzetnom tihoćom pri šivenju, možete raditi bez ometanja i bezbrižno se posvetiti svojim šivaćim projektima.

Sve u jednom od funkcija za efikasno šivenje

Bagat Pro Lock 1000 je prava mašina za multitasking. Sa svojom sposobnošću da istovremeno seče, rubi i šije tkaninu, ovaj overlock će vam omogućiti da završite svoje projekte brže nego ikad pre. Sa brzinom od do 1.300 uboda u minuti, ova mašina će efikasno upravljati svakim šavom, donoseći vam profesionalne rezultate bez napora.

Korak ispred sa Bagat Pro Lock 1000

Bagat Pro Lock 1000 je kruna Bagat inovacije i stručnosti. Bez premca u svojoj klasi, ova mašina pruža vrhunsko iskustvo šivenja za profesionalce koji žele samo najbolje. Sa svojom svestranom funkcionalnošću i intuitivnim upravljanjem, Bagat Pro Lock 1000 će vas inspirisati da premašite svoje granice i stvarate predivne šavove koji će vas oduševiti.

Neka Bagat Pro Lock 1000 postane vaš verni partner u svetu šivenja. Sa svojim vrhunskim performansama, izdržljivošću i jednostavnošću korišćenja, ova mašina će vas oduševiti i pružiti vam šivaće iskustvo koje ćete zauvek pamtiti.

Izvanredna preciznost i efikasnost za besprekorne rezultate

Bagat Overlock Pro Lock 1000 je vrhunska mašina za šivenje koja kombinuje izvanrednu preciznost sa visokom efikasnošću. Ova moćna mašina je idealna za sve vrste tkanina, pružajući vam savršene rezultate u svakom šavu. Bez obzira da li šijete dresove, nadstrešnice ili druge vrste trikotaže, Pro Lock 1000 će vam omogućiti da sašijete elastične materijale bez skupljanja i zadržite njihovu rastezljivost i čvrstoću. Uz ovu mašinu, vaša šivena odeća će izgledati profesionalno i besprekorno.

Neograničene mogućnosti šivenja sa raznovrsnim šavovima

Bagat Overlock Pro Lock 1000 vam pruža neograničene mogućnosti šivenja sa svojih 12 različitih šavova. Bez obzira da li želite završne šavove, ukrasne šavove ili rubove, ova mašina ima sve što vam je potrebno. Podesiva dužina i širina boda omogućavaju vam da prilagodite šavove prema vašim željama i potrebama. Sa ovom mašinom, možete stvarati unikatne dizajne i dekoracije na svojim tkaninama, dodajući poseban pečat vašim kreacijama.

Diferencijalni transport za savršeno ravne šavove

Postignite savršeno ravne šavove. Savršeno ravnomerni šavovi bez rastezanja ili izobličenja - to je ono što Bagat Overlock Pro Lock 1000 pruža zahvaljujući svom diferencijalnom transportu. Nezavisno od vrste tkanine koju koristite, ovaj overlock će vam omogućiti da postignete profesionalne rezultate sa preciznim i ravnomernim šavovima.

Višestruki šavovi za različite potrebe
Bagat Pro Lock 1000 nudi 12 različitih vrsta šavova, omogućavajući vam da izaberete pravi šav za svaku vrstu projekta. Bez obzira da li vam je potreban završni šav, ukrasni šav ili rubni šav, ova mašina će vam pružiti širok spektar mogućnosti za kreativno šivenje.
Prilagodljivost za sve materijale
Bez obzira na to da li šijete pamuk, svilu ili farmerke, Bagat Pro Lock 1000 će se izboriti sa svim materijalima. Sa podesivom dužinom i širinom boda, kao i podesivim diferencijalnim transportom, možete prilagoditi postavke mašine kako bi se postigao savršen šav na svakom materijalu.
Dodatna oprema za proširenje mogućnosti
Bagat Pro Lock 1000 dolazi sa bogatom dodatnom opremom koja vam omogućava da iskoristite sve funkcionalnosti ove mašine. Uz 4k čep za držač navoja, mrežicu za konac, držač konca i mnoge druge dodatke, imaćete sve što vam je potrebno da ostvarite različite šivaće projekte.
Kvalitetna izrada za dugotrajnu upotrebu
Izrađena od visokokvalitetnih materijala, Bagat Pro Lock 1000 pruža izuzetnu izdržljivost i pouzdanost. Možete biti sigurni da će ova mašina izdržati test vremena i omogućiti vam dugotrajno uživanje u šivenju.

Bagat Overlock Pro Lock 1000 je savršena mašina za sve vaše šivaće projekte. Sa svojim diferencijalnim transportom, različitim šavovima, prilagodljivošću i dodatnom opremom, ova mašina će vas inspirisati da stvarate prelepe i profesionalne šavove.

Specifikacije

Brand Bagat
Broj programa šivenja 12 vrsta šavova
Seče, rubi. šije Da
Podesiva dužina uboda Da, diferencijalni transport za ujednačene šavove
Šivanje unazad Da
Max. brzina 1300 uboda/minuti
Zaštita od preopterećenja Da
Snaga motora Euismod
Dodatna oprema

4k čep za držač navoja, 
4k mrežica za konac,
4k držač konca, pinceta, odvijač 2k,
taster, četka za čišćenje,
set igala, pretvarač za izradu ravnog šava,
pokretna noga za sečenje tkanine,
fioka za otpad,
meki povez,
torba sa priborom,
šrafciger, ključ za odvijanje

Težina 10 kg
Dimenzije 32,5 × 27,3 × 31,5 cm
Brand

Bagat

Boja

Ljubičasta, Siva

Broj programa šivanja

12

Podesiva dužina uboda

Da

Podesiva širina uboda

Da

Šivanje unazad

Da

Max. brzina

1300 uboda/min

Zaštita od preopterećenja

Da

Pribor

Disk za kalem, Držač kalema, Držač konca, Dvonitni pretvarač, Ključ za matice, Odvijači – mali i veliki, Pinceta, Pokretni rezač, Prst za šav, Torba za pribor, Vodilica žice

Snaga motora

135 W

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …

BAGAT OVERLOCK PRO LOCK 1000
Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Korišćenjem ove veb stranice prihvatate našu Politiku zaštite podataka..
Opširnije